Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Losers

01/03/2019 | Flixfilm

Se Losers på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Bentt, Surya Bonaly, Mauro Prosperi, Mickey Rourke
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Hvordan håndterer vi fiasko i et samfund, hvor alt handler om at vinde? Denne serie sætter fokus på atleter, der har vendt nederlagets smerte til personlig triumf.


Se Losers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLosers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Losers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Losers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Losers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Losers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar