Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Losing Sight of Shore

Losing Sight of Shore

01/05/2017 | Flixfilm

Se Losing Sight of Shore på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktør: Sarah Moshman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 92 min
Land: USA, Australia, Samoa, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar fortæller om Coxless Crew, som var et hold på fire kvinder, der roede fra San Francisco til Australien for velgørenhed.


Se Losing Sight of Shore på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLosing Sight of Shore havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Losing Sight of Shore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Losing Sight of Shore herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Losing Sight of Shore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Losing Sight of Shore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar