Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lost Boy

15/10/2016 | Flixfilm

Se Lost Boy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tara Miele
Skuespillere: Virginia Madsen, Mark Valley, Matthew Fahey, Sosie Bacon
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Mere end ti år efter sin søns forsvinden under en familieudflugt inviterer en kvinde en teenager, der hævder at være hendes forsvundne barn, ind i sit hjem.


Se Lost Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lost Boy havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lost Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Lost Boy

  1. Jannie - kl. 23:49, 17-10-2016:

    Forkert trailer i har vedhæftet denne film

    Traileren er fra Lost Boys fra 1987 og ikke Lost Boy

    Skriv kommentar