Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Bullet 2

Lost Bullet 2

10/11/2022 | Flixfilm

Lost Bullet 2 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Guillaume Pierret
Skuespillere: Alban Lenoir, Stéfi Celma, Sébastien Lalanne
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter at have fået renset sit navn har den geniale mekaniker Lino kun ét mål i tankerne: at få hævn over de korrupte betjente, der dræbte hans bror og hans mentor.

Lost Bullet 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lost Bullet 2 på YouTube.Se Lost Bullet 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lost Bullet 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Bullet 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost Bullet 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost Bullet 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar