Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Bullet

Lost Bullet

19/06/2020 | Flixfilm

Se Lost Bullet på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Guillaume Pierret
Skuespillere: Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle, Ramzy Bedia, Stéfi Celma
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.

Lost Bullet (Det forsvundne projektil) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lost Bullet på NetflixAnmeldelse: Lost Bullet

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lost Bullet (Det forsvundne projektil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Bullet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost Bullet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost Bullet (Det forsvundne projektil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar