Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost City of Z

Lost City of Z

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Lost City of Z på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: James Gray
Skuespillere: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland
Spilletid: 141 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese, Tupi, Spanish, German
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: I begyndelsen af 1900-tallet bliver den britiske opdagelsesrejsende Percy Fawcett besat af at finde en mystisk gammel civilisation i Amazonas' regnskov.


Se Lost City of Z på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lost City of Z havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost City of Z ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lost City of Z herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost City of Z er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost City of Z stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar