Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost & Found Music Studios

Lost & Found Music Studios

03/12/2016 | Flixfilm

Se Lost & Found Music Studios på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: James Gray
Skuespillere: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland
Spilletid: 141 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese, Tupi, Spanish, German
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Unge sangere og sangskrivere i et elitemusikprogram danner venskabs-, kreativitets- og kærlighedsbånd, mens de omdanner deres passion til deres profession.


Se Lost & Found Music Studios på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLost & Found Music Studios havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost & Found Music Studios ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lost & Found Music Studios herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost & Found Music Studios er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost & Found Music Studios stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til Lost & Found Music Studios

 1. Pigen - kl. 18:00, 15-04-2016:

  Kommer der flere afsnit af lost and found Music studios på Netflix end dem der allerede er eller kommer der en sæson 2???

 2. pige - kl. 15:13, 05-06-2017:

  kommer der en sæson 3 af lost and found

 3. Ida - kl. 23:40, 13-02-2019:

  Kommer der ikke en sæson 3?

  Skriv kommentar