Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Girls and Love Hotels

Lost Girls and Love Hotels

28/06/2021 | Flixfilm

Se Lost Girls and Love Hotels på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: William Olsson
Skuespillere: Alexandra Daddario, Takehiro Hira, Carice van Houten
Spilletid: 97 min
Land: Japan, United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Fanget mellem sit lærerjob og Tokyos svimlende natteliv indleder en ung amerikansk kvinde et farligt forhold med et medlem af yakuzaen.

Lost Girls and Love Hotels havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lost Girls and Love Hotels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lost Girls and Love Hotels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Girls and Love Hotels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost Girls and Love Hotels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost Girls and Love Hotels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar