Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Girls

Lost Girls

13/03/2020 | Flixfilm

Se Lost Girls på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Liz Garbus
Skuespillere: Amy Ryan, Thomasin McKenzie, Gabriel Byrne, Lola Kirke
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.


Se Lost Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLost Girls havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lost Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar