Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Girls

Lost Girls

13/03/2020 | Flixfilm

Lost Girls på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Liz Garbus
Skuespillere: Amy Ryan, Thomasin McKenzie, Gabriel Byrne
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.Se Lost Girls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lost Girls havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lost Girls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lost Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar