Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost in Karakorum

Lost in Karakorum

20/06/2022 | Flixfilm

Lost in Karakorum på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarfilm følger to atleter på en storslået tur, hvor de paraglider 1500 kilometer for at bestige en bjergtop i Karakorum-bjergkæden.

Lost in Karakorum havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lost in Karakorum på YouTube.Se Lost in Karakorum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lost in Karakorum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost in Karakorum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost in Karakorum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost in Karakorum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar