Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lost In Space’ sæson 2 kan streames til jul

‘Lost In Space’ sæson 2 kan streames til jul

06/10/2019 | Flixfilm

lost in space sæson 2 danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at rumeventyret ‘Lost In Space’ vender tilbage med en ny sæson den 24. december.

Det bekræftede Netflix forleden på tegneserie-messen New York Comic Con hvor de også kunne løftet sløret for en ny trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Streamingtjenesten kunne også afsløre, at JJ Feild (‘Turn Up Charlie’, ‘Turn: Washington Spies’) er blevet tilføjet rollebesætningen i den nye sæson på 10 episoder.

Første sæson af ‘Lost In Space’ modtog generelt gode anmeldelser, men der var også kritiske røster fra anmeldere og medier hvis næse det var gået forbi at historien om familien Robinson er en familievenlig serie og man kan derfor ikke forvente lige mængder gys og action som i ligende rumeventyr.

LÆS OGSÅ   Der kom rekordmange film og serier på Netflix i 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lost in Space’ følger Familien Robinson, som er veltrænede deltagere i en mission, der skal etablere en ny koloni i rummet, men de bliver uventet trukket ud af kurs, hvilket tvinger dem til at nødlande på en fremmed planet.

Familien Robinson spilles af Toby Stephens (‘Black Sails’), Molly Parker (‘House of Cards’), Taylor Russell (‘Falling Skies’), Maxwell Jenkins (‘Sense8’) og Mina Sundwall.

Se ‘Lost In Space‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 ligger klar til streaming juleaftensdag.Skriv kommentar