Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lost In Space’ sæson 2 på vej

‘Lost In Space’ sæson 2 på vej

16/05/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop givet familien Robinson grønt lys til at tage på flere rumeventyr i en ny sæson af sci-fi-serien ‘Lost in Space’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Første sæson af ‘Lost In Space’, som havde premiere på den 13. april, 2018, havde eftersigende en stærk åbning og tiltrak hurtigt et stort publikum, hvilket naturligvis betyder at en fortsættelse er uundgåelig. I følge analysebureauet Nielsen så mere en 3,16 millioner Netflix-medlemmer serien på premieredagen.

Serien faldt umiddelbart også i danskernes smag, selvom at mange var overrasket og måske en smule skuffet over at serien er familievenlig og altså ikke byder på dyster underholdning. Den originale serie fra 1965, som Netflix-udgaven er baseret på, bød også på et familievenligt eventyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilms anmelder Michael Larsen var dog ikke helt imponeret og kunne således kvittere med 3 stjerner og følgende kommentar til ‘Lost In Space’ sæson 1;

‘Lost in Space’ burde havde heddet noget andet, for så meget rumfart får man ikke – trods den klassiske serie, den bygger på. Der er godt skuespil mellem den nye generation af Robinson-familien, men spændingskurven når aldrig rigtig at toppe, selvom rammen omkring eventyret er flot produceret.

Læs hele anmeldelsen af ‘Lost in Space’ her.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 31 – 2022)

‘Lost in Space’følger Familien Robinson, som er veltrænede deltagere i en mission, der skal etablere en ny koloni i rummet, men de bliver uventet trukket ud af kurs, hvilket tvinger dem til at nødlande på en fremmed planet.

Familien Robinson spilles af Toby Stephens (‘Black Sails’), Molly Parker (‘House of Cards’), Taylor Russell (‘Falling Skies’), Maxwell Jenkins (‘Sense8’) og Mina Sundwall.

Der er ingen oplysninger om hvornår sæson 2 får premiere, men det forventes at blive i løbet af 2019.

Se ‘Lost in Space‘ på Netflix DanmarkSkriv kommentar