Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost in Space

Lost in Space

24/12/2019 | Flixfilm

Se Lost in Space på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Adventure, Drama, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Efter at være nødlandet på en fremmed planet kæmper familien Robinson mod alle odds for at overleve og slippe væk. Men de er omgivet af skjulte farer.


Se Lost in Space på Netflix

Anmeldelse: Lost in Space (Sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lost in Space (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost in Space (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lost in Space:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost in Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost in Space (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Lost in Space

  1. M Nielsen - kl. 13:13, 25-12-2019:

    Helt klart en super god serie, og Sæson 2 er mindst lige så god som Sæson 1, men når robotten ikke er animeret er hånd bevægelserne noget klodsede desværre, fordi resten er næsten perfect, effekter og skuespillet, er helt i top, den får 8.5 ud af 10.

    Skriv kommentar