Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost in Space

Lost in Space

13/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Lost in Space på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Adventure, Drama, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Efter at være nødlandet på en fremmed planet kæmper familien Robinson mod alle odds for at overleve og slippe væk. Men de er omgivet af skjulte farer.


Se Lost in Space på Netflix

Anmeldelse: Lost in Space (Sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lost in Space (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost in Space (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lost in Space herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost in Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost in Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar