Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Lost In Space vender måske tilbage som Netflix-serie

Lost In Space vender måske tilbage som Netflix-serie

22/11/2015 | Flixfilm

Season_One_Title_CardDen klassiske sci-fi-serie Lost In Space fra 1965 vender tilbage på streamingtjenesten Netflix med helt nye afsnit. Det skriver flere amerikanske medier – dog har Netflix endnu ikke bekræftet oplysningerne.

Det er det amerikanske produktionsselskab Legendary, som de senere år har brygget på den nye serie, og nu forlyder det dermed at Netflix har valgt at overtage projektet.

Netflix-serien om Lost In Space, handler om en gruppe mennesker som bliver sendt ud i rummet for at finde en ny beboelig planet, men de kommer hurtigt på afveje og ved derfor ikke hvilken vej de skal. Samtidig er en hemmelig agent med ombord med en udspekuleret plan. Det er samme historie som i originalen fra 1965.

Den originale tv-serie blev kun sendt i 3 år før den blev droppet, men i 1998 genoplivede man historien i filmen Lost in Space med bla. Gary Oldman og Matt LeBlanc. Denne blev dog ikke særlig godt modtaget af kritikerne.

LÆS OGSÅ   J.Lo indgår aftale med Netflix - Laver sci-fi thriller

Artiklen fortsætter under annoncen

Versionen som Netflix udvikler er skrevet af Burk Sharpless og Matt Sazama (The Last Witch Hunter), og derfor forventes det at den vil være noget mørkere end de f.eks. var tilfældet med filmen fra 2008. Dog vil det stadig være en serie for hele familien.

Vi følger naturligvis op på historien hvis Netflix bekræfter projektet.

Nedenfor kan du se en trailer fra Lost in Space filmen fra 1998.    Skriv kommentar