Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Lost in Translation

Lost in Translation

01/07/2023 | Flixfilm

Lost in Translation på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sofia Coppola
Skuespillere: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi
Spilletid: 102 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Japanese, German, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To fortabte sjæle i Tokyo, en forsømt hustru til en fotograf og en udbrændt filmstjerne, finder trøst i hinandens selskab.Se Lost in Translation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lost in Translation havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lost in Translation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lost in Translation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost in Translation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost in Translation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost in Translation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar