Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost in Translation

Lost in Translation

30/06/2020 | Flixfilm

Se Lost in Translation på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sofia Coppola
Skuespillere: Scarlett Johansson, Bill Murray, Akiko Takeshita, Kazuyoshi Minamimagoe
Spilletid: 102 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, Japanese, German, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To fortabte sjæle i Tokyo, en forsømt hustru til en fotograf og en udbrændt filmstjerne, finder trøst i hinandens selskab.

Lost in Translation havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lost in Translation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lost in Translation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost in Translation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost in Translation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost in Translation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar