Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Ollie

Lost Ollie

24/08/2022 | Flixfilm

Lost Ollie på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jonathan Groff, Jake Johnson, Gina Rodriguez
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En patchworkkanin med hængeører og uklare minder drager ud på en episk færd for at finde sin bedste ven – den lille dreng, som han elsker så højt.

Lost Ollie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lost Ollie på YouTube.Se Lost Ollie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lost Ollie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Ollie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lost Ollie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lost Ollie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar