Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lost Song

Lost Song

05/10/2018 | Flixfilm

Se Lost Song på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Drama, Fantasy, Music, Musical, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Konomi Suzuki, Yukari Tamura, Kira Buckland, Reba Buhr
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Krigen ulmer i kongeriget Neunatia, hvor to unge kvinder både er bebyrdede og velsignede af sangens kræfter.Se Lost Song på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lost Song (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lost Song (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lost Song:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lost Song er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lost Song (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar