Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lou

23/09/2022 | Flixfilm

Lou på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Anna Foerster
Skuespillere: Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, Allison Janney
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En mystisk enspænder, der lever et stille liv med sin hund, må kæmpe med elementerne og sin egne mørke fortid, da naboens lille pige kidnappes under en storm.

Lou havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lou på YouTube.Se Lou på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar