Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Louder Than a Bomb

Louder Than a Bomb

25/03/2014 | Flixfilm

Se Louder Than a Bomb på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Greg Jacobs(co-director), Jon Siskel(co-director)
Skuespillere: Kevin Coval, Adam Gottlieb, Elizabeth Graf, Kevin Harris
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar indfanger kreativiteten hos over 600 teenagere fra Chicago, der deltager i verdens største poesikonkurrence for unge.

Louder Than a Bomb havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Louder Than a Bomb på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Louder Than a Bomb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Louder Than a Bomb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Louder Than a Bomb, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Louder Than a Bomb er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar