Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loudon Wainwright III: Surviving Twin

Loudon Wainwright III: Surviving Twin

13/11/2018 | Flixfilm

Se Loudon Wainwright III: Surviving Twin på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Christopher Guest
Skuespillere: Loudon Wainwright III
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den Grammy-belønnede sanger Loudon Wainwright III taler om sit enestående forhold til sin far på en aften fyldt med originale sange og varme historier.

Loudon Wainwright III: Surviving Twin havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Loudon Wainwright III: Surviving Twin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Loudon Wainwright III: Surviving Twin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loudon Wainwright III: Surviving Twin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loudon Wainwright III: Surviving Twin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loudon Wainwright III: Surviving Twin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar