Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loudon Wainwright III: Surviving Twin

Loudon Wainwright III: Surviving Twin

13/11/2018 | Flixfilm

Se Loudon Wainwright III: Surviving Twin på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Music
Instruktør: Christopher Guest
Skuespillere: Loudon Wainwright III
Spilletid: 91 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Den Grammy-belønnede sanger Loudon Wainwright III taler om sit enestående forhold til sin far på en aften fyldt med originale sange og varme historier.


Se Loudon Wainwright III: Surviving Twin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLoudon Wainwright III: Surviving Twin havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loudon Wainwright III: Surviving Twin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loudon Wainwright III: Surviving Twin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loudon Wainwright III: Surviving Twin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loudon Wainwright III: Surviving Twin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar