Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loudon Wainwright III: Surviving Twin

Loudon Wainwright III: Surviving Twin

13/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Loudon Wainwright III: Surviving Twin på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Loudon Wainwright III
Spilletid: 91 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Den Grammy-belønnede sanger Loudon Wainwright III taler om sit enestående forhold til sin far på en aften fyldt med originale sange og varme historier.


Se Loudon Wainwright III: Surviving Twin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Loudon Wainwright III: Surviving Twin havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loudon Wainwright III: Surviving Twin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loudon Wainwright III: Surviving Twin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loudon Wainwright III: Surviving Twin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loudon Wainwright III: Surviving Twin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore