Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Louis C.K. filmer to nye stand-up shows eksklusivt til Netflix

Louis C.K. filmer to nye stand-up shows eksklusivt til Netflix

28/02/2017 | Flixfilm

Den amerikanske og Emmy-vindende komiker Louis C.K vil lave to comedy specials eksklusivt til streamingtjenesten Netflix og det første show ‘2017’ får premiere den 4. april.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

“Louis er en af de mest innovative komikere og first-mover i denne nye æra af stand-up. Vi er vilde med hans kreativitet og hans evne til at genopfinde sig selv – både som komiker og kommercielt, og vi er begejstrede over at han vil bringe sine nye shows til Netflix,” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

I 2016 havde Danmark fornøjelsen af at have Louis C.K. på besøg i Forum, København, hvor han gav et udsolgt show og lagde arenaen ned til stor begejstring fra publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den danske avis Berlingske var tilstede ved showet og kvitterede med 5 stjerner og følgende udtalelse;

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Wendell & Wild'

“Det er vederstyggeligt morsomt. C.K.s komik er ekstremt selvudleverende og prikker ubarmhjertigt i eksistensens smertepunkter. Her finder han dybe sandheder ved at vise, udstille og undersøge sin egne værste sider og mest forbudte tanker, som vi andre så kan grine forfærdet over,” skrev anmelder Michael Charles Gaunt fra Berlingske.

Netflix oplyser ikke i pressemeddelelsen hvad det andet show fra Louis C.K. omhandler, hvor det er optaget eller hvornår det får premiere.

Se Louis C.K. – 2017 på Netflix Danmark fra den 4. april 2017.Skriv kommentar