Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Louis C.K.: Hilarious

Louis C.K.: Hilarious

16/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Louis C.K.: Hilarious på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Louis C.K.
Skuespillere: Louis C.K.
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Den Emmy-belønnede comedyforfatter Louis C.K. tager til Milwaukee, hvor han giver sin unikke og ucensurerede mening om sex, forældreskab og meget mere.


Se Louis C.K.: Hilarious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Louis C.K.: Hilarious havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Louis C.K.: Hilarious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Louis C.K.: Hilarious herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Louis C.K.: Hilarious er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Louis C.K.: Hilarious stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar