Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Louis C.K.: Hilarious

Louis C.K.: Hilarious

16/09/2016 | Flixfilm

Se Louis C.K.: Hilarious på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Louis C.K.
Skuespillere: Louis C.K.
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Den Emmy-belønnede comedyforfatter Louis C.K. tager til Milwaukee, hvor han giver sin unikke og ucensurerede mening om sex, forældreskab og meget mere.


Se Louis C.K.: Hilarious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLouis C.K.: Hilarious havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Louis C.K.: Hilarious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Louis C.K.: Hilarious herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Louis C.K.: Hilarious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Louis C.K.: Hilarious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar