Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Louis Theroux’s Weird Weekends

Louis Theroux’s Weird Weekends

01/05/2014 | Flixfilm

Se Louis Theroux’s Weird Weekends på Netflix

Indspilningsår: 2003–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis Theroux
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Louis giver seerne en chance for at få glimt af ting, de normalt ikke ville se ved at dykke ind i obskure eller marginaliserede subkulturer.


Se Louis Theroux’s Weird Weekends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLouis Theroux’s Weird Weekends havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Louis Theroux’s Weird Weekends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Louis Theroux’s Weird Weekends herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Louis Theroux’s Weird Weekends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Louis Theroux’s Weird Weekends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar