Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love 101

24/04/2020 | Flixfilm

Se Love 101 på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kubilay Aka, Mert Yazicioglu, Alina Boz, Selahattin Pasali
Spilletid: 40 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Mens de forsøger at få deres lærer til at falde for en basketballtræner, oplever fire udskud og en mønsterelev venskab, kærlighed og modet til at være sig selv.Se Love 101 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love 101 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love 101 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Love 101:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love 101 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love 101 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Love 101

  1. Maja - kl. 17:09, 23-08-2020:

    Jeg synes det var den bedste serie jeg nogensinde har set hvornår kommer der en sæson 2

    Skriv kommentar