Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love 101

30/09/2021 | Flixfilm

Se Love 101 på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Adrian Fulle
Skuespillere: Michael Muhney, Mary Kay Cook, Jon Collins
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Mens de forsøger at få deres lærer til at falde for en basketballtræner, oplever fire udskud og en mønsterelev venskab, kærlighed og modet til at være sig selv.

Love 101 (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love 101 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love 101 (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love 101 (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love 101, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love 101 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Love 101

  1. Maja - kl. 17:09, 23-08-2020:

    Jeg synes det var den bedste serie jeg nogensinde har set hvornår kommer der en sæson 2

    Skriv kommentar