Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Aaj Kal

Love Aaj Kal

29/04/2020 | Flixfilm

Se Love Aaj Kal på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Imtiaz Ali
Skuespillere: Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Rishi Kapoor, Rahul Khanna
Spilletid: 128 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da et moderne pars professionelle ambitioner kommer i vejen for deres personlige følelser, kan en kærlighedshistorie fra gammel tid måske give dem noget indsigt.

Love Aaj Kal havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love Aaj Kal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Aaj Kal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Aaj Kal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Aaj Kal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Aaj Kal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar