Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Actually

Love Actually

13/10/2019 | Flixfilm

Se Love Actually på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Richard Curtis
Skuespillere: Bill Nighy, Gregor Fisher, Rory MacGregor, Colin Firth
Spilletid: 135 min
Land: UK, USA, France
Sprog: English, Portuguese, French
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne komedie er en charmerende fortælling om romantik, som fortæller 10 sammenflettede kærlighedshistorier i London, der forløses juleaften.


Se Love Actually på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love Actually havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Actually ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Love Actually:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Actually er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Actually stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar