Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Actually

Love Actually

16/05/2021 | Flixfilm

Love Actually på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Richard Curtis
Skuespillere: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson
Spilletid: 135 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, Portuguese, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne komedie er en charmerende fortælling om romantik, som fortæller 10 sammenflettede kærlighedshistorier i London, der forløses juleaften.

Love Actually havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Actually på YouTube.Se Love Actually på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Actually ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Actually stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Actually, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Actually er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar