Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Alarm

Love Alarm

23/08/2019 | Flixfilm

Se Love Alarm på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: So-Hyun Kim, Song Kang, Ga-ram Jung, Go Min-Si
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I en verden, hvor en app fortæller folk, hvis nogen i nærheden kan lide dem, oplever Kim Jojo ung kærlighed, mens hun tackler personlig modgang.Se Love Alarm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love Alarm (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Alarm (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Alarm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Alarm (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar