Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and Anarchy

Love and Anarchy

16/06/2022 | Flixfilm

Love and Anarchy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gift konsulent og en ung IT-ingeniør indleder en flirt, der udfordrer samfundets normer – og tvinger dem til at evaluere deres tilværelse helt generelt.Se Love and Anarchy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love and Anarchy (Kærlighed og anarki) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love and Anarchy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love and Anarchy (Kærlighed og anarki) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and Anarchy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love and Anarchy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love and Anarchy (Kærlighed og anarki) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar