Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and a .45

Love and a .45

15/12/2013 | Flixfilm

Se Love and a .45 på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Crime, Romance, Thriller
Instruktør: C.M. Talkington
Skuespillere: Gil Bellows, Renée Zellweger, Rory Cochrane, Jeffrey Combs
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter et mislykket kup flygter et par mod grænsen forfulgt af deres narkopåvirkede partner, bøller og lovens lange arm.


Se Love and a .45 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove and a .45 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love and a .45 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love and a .45 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love and a .45 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and a .45 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar