Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and Fortune

Love and Fortune

30/11/2018 | Flixfilm

Se Love and Fortune på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Wako er i trediverne, frustreret over livet med sin kæreste og kan ikke undertrykke sin interesse for skoleeleven Yumeaki på trods af deres aldersforskel.

Love and Fortune (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love and Fortune på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love and Fortune (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and Fortune (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love and Fortune, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love and Fortune er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar