Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and Monsters

Love and Monsters

14/04/2021 | Flixfilm

Se Love and Monsters på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Michael Matthews
Skuespillere: Dylan O'Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker
Spilletid: 109 min
Land: Canada, United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: For syv år siden overlevede han monsterapokalypsen. Den elskelige og uheldige Joel forlader sin bunker og begiver sig afsted for at blive genforenet med sin eks.

Love and Monsters havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love and Monsters på YouTube.Se Love and Monsters på Netflix
Anmeldelse: Love and Monsters

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love and Monsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love and Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love and Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar