Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and Other Disasters

Love and Other Disasters

08/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Love and Other Disasters på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Alek Keshishian
Skuespillere: Brittany Murphy, Matthew Rhys, Catherine Tate, Santiago Cabrera
Spilletid: 90 min
Land: France, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Selv den bedste matchmaker kan få svært ved at finde kærligheden. Nu er folkene bag de mest populære, britiske komedier tilbage med en film om kærlighed og alt det løse.


Se Love and Other Disasters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love and Other Disasters havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love and Other Disasters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love and Other Disasters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love and Other Disasters er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and Other Disasters stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar