Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and Other Disasters

Love and Other Disasters

08/09/2016 | Flixfilm

Se Love and Other Disasters på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Alek Keshishian
Skuespillere: Brittany Murphy, Matthew Rhys, Catherine Tate, Santiago Cabrera
Spilletid: 90 min
Land: France, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Selv den bedste matchmaker kan få svært ved at finde kærligheden. Nu er folkene bag de mest populære, britiske komedier tilbage med en film om kærlighed og alt det løse.


Se Love and Other Disasters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove and Other Disasters havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love and Other Disasters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love and Other Disasters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love and Other Disasters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and Other Disasters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar