Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love and Other Disasters

Love and Other Disasters

08/09/2016 | Flixfilm

Love and Other Disasters på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Alek Keshishian
Skuespillere: Brittany Murphy, Matthew Rhys, Catherine Tate
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Selv den bedste matchmaker kan få svært ved at finde kærligheden. Nu er folkene bag de mest populære, britiske komedier tilbage med en film om kærlighed og alt det løse.

Love and Other Disasters havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love and Other Disasters på YouTube.Se Love and Other Disasters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love and Other Disasters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love and Other Disasters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love and Other Disasters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love and Other Disasters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar