Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love at First Kiss

Love at First Kiss

03/03/2023 | Flixfilm

Love at First Kiss på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Alauda Ruiz de Azúa
Skuespillere: Álvaro Cervantes, Silvia Alonso, Gorka Otxoa
Spilletid: 96 min
Land: N/A
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Javier kan se fremtiden, og endelig ved han, hvem hans livs kærlighed er. Der er bare et problem: Det er hans bedste vens kæreste.Se Love at First Kiss på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love at First Kiss havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love at First Kiss på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love at First Kiss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love at First Kiss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love at First Kiss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love at First Kiss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar