Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Love at First Sight

Love at First Sight

15/09/2023 | Flixfilm

Love at First Sight på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktion: Sinjan Mukherjee
Skuespillere: Srijita Biswas, Sinchan Chakraborty, Soham Chatterjee
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: N/A

Handling: To fremmede klikker på et fly til London, men skæbnen skiller dem fra hinanden. En genforening virker usandsynlig – men kærligheden har det med at finde en vej.Se Love at First Sight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love at First Sight (Kærlighed ved første blik) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love at First Sight på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love at First Sight (Kærlighed ved første blik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love at First Sight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love at First Sight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love at First Sight (Kærlighed ved første blik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar