Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Between Fairy and Devil

Love Between Fairy and Devil

30/10/2022 | Flixfilm

Love Between Fairy and Devil på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dylan Wang, Esther Yu, Linghe Zhang
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Chinese, Mandarin
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Da en lavt rangeret fe ved et uheld genopliver en mægtig dæmon, bliver deres skæbner viklet sammen på et kosmisk niveau, mens verden kastes ud i kaos.Se Love Between Fairy and Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Between Fairy and Devil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Between Fairy and Devil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Between Fairy and Devil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Between Fairy and Devil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Between Fairy and Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Between Fairy and Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.7 kommentarer til Love Between Fairy and Devil

 1. Camilla - kl. 10:27, 03-11-2022:

  Elsker Love Between Fairy and Devil.
  Men af en eller anden grund er den ikke længere tilgængelig på den danske netflix. Ikke for mig i hvert fald, selvom episode 13+14 skulle være tilgængelige i dag.
  Er der nogen der ved hvorfor?

 2. Amalie - kl. 12:25, 03-11-2022:

  Serien er også forsvundet for mig på Netflix Danmark. Det er meget mystisk

 3. Janni - kl. 18:26, 03-11-2022:

  Også forsvundet her ? 4. Amalie - kl. 07:43, 04-11-2022:

  Netflix har åbenbart lavet en opdatering, så hvis ens profil er på dansk, kan man ikke se serien. Man skal derfor ændre sproget til engelsk, under ‘ændre profil’

 5. Annette Christiansen - kl. 08:08, 04-11-2022:

  Jeg så også serien og pludselig er den væk.
  Der er en der skriver man skal ændre sprog til engelsk.
  Har det betydning for alle de andre film og serier der er på Netflix her i Danmark ?

 6. Christina - kl. 15:31, 05-11-2022:

  Waow. Jeg havde problemer med to serier blandt andet denne – som jeg er blevet mærkeligt afhængig af – og fik et hysterisk anfald da begge pludeseligt forsvandt 03.11.22 men takket være Amalie og Anettes kommentaerer fungerer det hele igen.. TAK

  Mærkeligt at Netflix ikke har styr på deres app

 7. Anja - kl. 17:32, 07-11-2022:

  Hvis “Love between fairy and demon” er forsvundet skal man bare skifte sprog. Administrer profiler -> sprog til engelsk. Så kan man se serien igen.

Skriv kommentar