Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Building

Love Building

10/03/2021 | Flixfilm

Love Building på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktion: Iulia Rugina
Skuespillere: Ankah Bello, Dorian Boguta, Dragos Bucur
Spilletid: 85 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Tre parterapeuter gaber over mere, end de kan klare, da de åbner en lejr med formålet at klinke forliste forhold.Se Love Building på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Building havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Building på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Building ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Building stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Building, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Building er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar