Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love By Chance

Love By Chance

14/11/2016 | Flixfilm

Se Love By Chance på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Gary Harvey
Skuespillere: Beau Garrett, Benjamin Ayres, Garwin Sanford, John Cassini
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En ambitiøs konditor møder en smuk læge, men mødet er arrangeret af hendes mor, og da kærligheden begynder at blomstre, truer sandheden forholdet.


Se Love By Chance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove By Chance havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love By Chance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love By Chance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love By Chance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love By Chance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar