Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Love, Death & Robots’ er NSFW

‘Love, Death & Robots’ er NSFW

13/03/2019 | Flixfilm

love death robots netflix animation serie danmarkPå fredag den 15. marts har streamingtjenesten Netflix premiere på antologi animationsserien ‘Love, Death & Robots’ af den anerkendte film og serieskaber David Fincher (‘House of Cards’, ‘Mindhunter’, ‘Seven’) og Tim Miller, der stod bag sidste års publikumsucces ‘Deadpool’.

Netflix har de seneste uger delt klip fra serien, som byder på grafisk udpenslet vold og sex, og nu kan streamingtjenesten således afsløre, at serien er NSFW – Not Save For Work!

NSFW er slang og betyder, at indholdet ikke er egnet til visning i et arbejdsmiljø eller i nærheden af børn fordi det normalt fordi det skyldes seksuelt eller andet eksplicit indhold.

Det kan især ses i de seneste klip, som streamingtjenesten har frigivet og som kan ses nederst i artiklen.

Den første officielle trailer bød også på pulserende techno-musik mens videoen havde en nærmest hypnotiserende surrealistisk effekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Episoderne i ‘Love, Death & Robots’ har hver en varighed på 5-15 minutter og vil være skabt af animationsstudier fra hele verden og vil dermed have en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

Tim Miller har tidligere udtalt, at ‘Love, Death + Robots’ er et drømmeprojekt og at han er så “fucking glad for at kultfilm, tegneserier, bøger og magasiner med fantastisk fiktion er blevet bredt accepteret så man kan tillade sig at lave en serie som denne.”

Se ‘Love, Death & Robots’ på Netflix Danmark fra den 15. marts.
Skriv kommentar