Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Love, Death & Robots’ er snart tilbage

‘Love, Death & Robots’ er snart tilbage

19/04/2022 | Flixfilm

Love Death Robots

Den futuristiske NSFW-animationsserie ‘Love, Death & Robots’ er snart tilbage med 8 helt nye afsnit.

Det skriver Netflix, der samtidig har frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

De 8 nye afsnit af serien, som er skabt af David Fincher (‘House of Cards’, ‘Mindhunter’, ‘Seven’) og Tim Miller, der stod bag publikumsuccesen ‘Deadpool’, lander på streamingtjenesten den 20. maj.

Som noget nyt vil animationsserien denne gang byde på i hvert fald to efterfølgere til allerede kendte historier. Den ene vil være en opfølgning på afsnittet ‘Three Robots’ fra først sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Three Robots’ handler om tre robotter, der prøver at forstå menneskene, som i mellem tiden er blevet uddryddet.

Det vil være omkring et år siden, at der senest var premiere på nye afsnit af ‘Love, Death & Robots’ når de nye afsnit lander på streamingtjenesten.

Sæson 2 blev ikke helt så godt modtaget som første sæson, men sæsonen var også kun på 8 episoder og ikke 18 episoder som det var tilfældet med første. Det lave antal episoder og ikke mindeværdige og rystende historier var blandt andet nogle af kritikpunkterne.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Episoderne i ‘Love, Death & Robots’ har hver en varighed på 5-15 minutter og er skabt af animationsstudier fra hele verden – også Danmark – og byder dermed på hver deres unikke stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animationsserien byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som er primært henvendt til det voksne publikum og NSFW – Not Save For Work!

Se ‘Love, Death & Robots‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 20. maj.
Skriv kommentar