Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Love, Death & Robots’ får en sæson 4

‘Love, Death & Robots’ får en sæson 4

13/08/2022 | Flixfilm

Den futuristiske animations antologiserie ‘Love, Death & Robots’, der er skabt af David Fincher (‘Seven’) og Tim Miller (‘Deadpool’), har fået grønt lys til en fjerde sæson.

Det bekræfter streamingtjenesten Netflix i et opslag på Instagram.

‘Love, Death & Robots’ byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som er primært henvendt til det voksne publikum. Episoderne har hver en varighed på 5-15 minutter og er skabt af animationsstudier fra hele verden og har dermed en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tredje sæson af ‘Love, Death & Robots’ havde premiere den 20. maj, og bød på i 8 nye episoder, hvor blandt andet et af dem var instrueret af David Fincher (‘Mindhunter’).

Vi omtalte sæsonen som “fantasifuld og syret til bristepunktet” og kvitterede med 4 stjerner.

LÆS OGSÅ   Netflix vil igen lave film og serier i Danmark

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kan forvente, at se de nye afsnit på streamingtjenesten, men man må formode at de kommer tidligst i 2023.

Skaber Tim Miller har tidligere omtalt ‘Love, Death & Robots’, som værende et drømmeprojekt, der “kombinerer min kærlighed til animation og fantastiske historier. Kultfilm, tegneserier, bøger og magasiner med fantastisk fiktion har inspireret mig i årtier, men de er altid blev henvist til nørdekulturen, som jeg var en del af.”

‘Love, Death & Robots’ har vundet i alt 12 Emmy-priser og består på nuværende tidspunkt af i alt 35 episoder.

Se ‘Love, Death & Robots‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar