Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, Death & Robots

Love, Death & Robots

15/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Love, Death & Robots på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Comedy, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Whyte, Nolan North, Matthew Yang King
Spilletid: 15 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og David Fincher.


Se Love, Death & Robots på Netflix

Anmeldelse: Love, Death & Robots - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love, Death & Robots (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Love, Death & Robots (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love, Death & Robots herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love, Death & Robots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Death & Robots (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar