Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, Death & Robots

Love, Death & Robots

15/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Love, Death & Robots på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Whyte, Nolan North, Matthew Yang King
Spilletid: 15 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og David Fincher.


Se Love, Death & Robots på Netflix

Anmeldelse: Love, Death & Robots - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love, Death & Robots (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love, Death & Robots (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love, Death & Robots herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love, Death & Robots er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Death & Robots (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore