Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, Death & Robots

Love, Death & Robots

15/03/2019 | Flixfilm

Se Love, Death & Robots på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Comedy, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Whyte, Nolan North, Matthew Yang King, Chris Cox
Spilletid: 15 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og David Fincher.


Se Love, Death & Robots på Netflix

Anmeldelse: Love, Death & Robots - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove, Death & Robots (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love, Death & Robots (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love, Death & Robots herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love, Death & Robots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Death & Robots (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar