Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Deluxe

Love Deluxe

16/12/2016 | Flixfilm

Se Love Deluxe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En forfatter med stor kommerciel succes, men dårlige anmeldelser, vil genopfinde sig selv som seriøs forfatter og finder inspiration på uventede steder.


Se Love Deluxe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Deluxe havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Deluxe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Deluxe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Deluxe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Deluxe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar