Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Deluxe

Love Deluxe

16/12/2016 | Flixfilm

Love Deluxe på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Music
Instruktion: Alorangel
Skuespillere: Alorangel
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En forfatter med stor kommerciel succes, men dårlige anmeldelser, vil genopfinde sig selv som seriøs forfatter og finder inspiration på uventede steder.

Love Deluxe havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Deluxe på YouTube.Se Love Deluxe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love Deluxe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Deluxe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Deluxe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Deluxe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar