Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, etc.

Love, etc.

01/01/2022 | Flixfilm

Love, etc. på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Marion Vernoux
Skuespillere: Charlotte Gainsbourg, Yvan Attal, Charles Berling
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den generte Benoît svarer på en kontaktannonce og finder sammen med Marie, der snart bliver hovedperson i et trekantsromance, som også involverer Benoîts ven, Pierre.

Love, etc. havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love, etc. på YouTube.Se Love, etc. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love, etc. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, etc. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love, etc., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love, etc. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar