Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love for Sale 2

Love for Sale 2

12/02/2020 | Flixfilm

Se Love for Sale 2 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Andibachtiar Yusuf
Skuespillere: Della Dartyan, Adipati Dolken, Ratna Riantiarno, Ariyo Wahab
Spilletid: 92 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Ican, der er dødtræt af sin mors forgæves forsøg på at smede ham sammen med forskellige kvinder, hyrer en den perfekte partner gennem en datingapp.


Se Love for Sale 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove for Sale 2 havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love for Sale 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love for Sale 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love for Sale 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love for Sale 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar