Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love for Sale 2

Love for Sale 2

12/02/2020 | Flixfilm

Love for Sale 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Andibachtiar Yusuf
Skuespillere: Della Dartyan, Adipati Dolken, Ratna Riantiarno
Spilletid: 92 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Ican, der er dødtræt af sin mors forgæves forsøg på at smede ham sammen med forskellige kvinder, hyrer en den perfekte partner gennem en datingapp.

Love for Sale 2 havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love for Sale 2 på YouTube.Se Love for Sale 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love for Sale 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love for Sale 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love for Sale 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love for Sale 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar