Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love & Friendship

Love & Friendship

01/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Love & Friendship på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Gaspar Noé
Skuespillere: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin, Ugo Fox
Spilletid: 135 min
Land: France, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: En manipulerende og forførende, aristokratisk enke prøver at finde en mand til sig selv og sin datter, mens de bor i hendes svigerforældres luksusvilla.


Se Love & Friendship på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love & Friendship havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love & Friendship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love & Friendship herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love & Friendship er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love & Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar