Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love & Friendship

Love & Friendship

01/03/2018 | Flixfilm

Se Love & Friendship på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Gaspar Noé
Skuespillere: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin, Ugo Fox
Spilletid: 135 min
Land: France, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En manipulerende og forførende, aristokratisk enke prøver at finde en mand til sig selv og sin datter, mens de bor i hendes svigerforældres luksusvilla.


Se Love & Friendship på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove & Friendship havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love & Friendship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love & Friendship herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love & Friendship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love & Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar