Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love (ft. Marriage and Divorce)

Love (ft. Marriage and Divorce)

15/08/2021 | Flixfilm

Love (ft. Marriage and Divorce) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Alt går op i sømmene for tre succesrige kvinder, der arbejder på et radioprogram, da deres tilsyneladende lykkelige ægteskaber lider under forviklinger og problemer.

Love (ft. Marriage and Divorce) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love (ft. Marriage and Divorce) på YouTube.Se Love (ft. Marriage and Divorce) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love (ft. Marriage and Divorce) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love (ft. Marriage and Divorce) (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love (ft. Marriage and Divorce), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love (ft. Marriage and Divorce) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar