Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love & Gelato

Love & Gelato

22/06/2022 | Flixfilm

Love & Gelato på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Gaspar Noé
Skuespillere: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin
Spilletid: 135 min
Land: France, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: For at opfylde sin mors sidste ønske tilbringer Lina sommeren, inden hun starter på college, i Rom, hvor hun møder kærlighed, eventyr – og en passion for italiensk is.Se Love & Gelato på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love & Gelato havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love & Gelato på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love & Gelato ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love & Gelato stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love & Gelato, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love & Gelato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar