Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Goals

Love Goals

15/07/2022 | Flixfilm

Love Goals på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tryllekunstner, der er helt ligeglad med fodbold, skal føre det lokale hold til finalen i en turnering for at kunne gifte sig med sit livs kærlighed.

Love Goals havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Goals på YouTube.Se Love Goals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Goals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Goals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Goals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Goals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar