Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, Guaranteed

Love, Guaranteed

03/09/2020 | Flixfilm

Se Love, Guaranteed på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Rachael Leigh Cook, Damon Wayans Jr., Heather Graham
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Det slår gnister, når en kampklar, men pengepresset advokat hjælper en charmerende klient med at sagsøge et datingsite, der garanterer, at brugerne finder kærligheden.

Love, Guaranteed havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love, Guaranteed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love, Guaranteed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Guaranteed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love, Guaranteed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love, Guaranteed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar