Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, Guaranteed

Love, Guaranteed

03/09/2020 | Flixfilm

Se Love, Guaranteed på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Rachael Leigh Cook, Damon Wayans Jr., Heather Graham, Caitlin Howden
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Det slår gnister, når en kampklar, men pengepresset advokat hjælper en charmerende klient med at sagsøge et datingsite, der garanterer, at brugerne finder kærligheden.Se Love, Guaranteed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love, Guaranteed havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love, Guaranteed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love, Guaranteed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Guaranteed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar