Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Happens

Love Happens

20/12/2013 | Flixfilm

Se Love Happens på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Brandon Camp
Skuespillere: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Dan Fogler, John Carroll Lynch
Spilletid: 109 min
Land: USA, Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En selvhjælpsguru har svært ved at komme sig over sin kones død. Så meget, at det måske kan koste ham lykken med en excentrisk blomsterhandler.


Se Love Happens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Happens havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Happens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Happens herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Happens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Happens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar